vrijdag 9 november 2007

Weer terug....

Weer terug in Nederland,maar wat een reis zeg!
Natuurlijk is vliegen al niet echt mijn favorieten bezigheid en we moesten "maar" 16 uur(zonder wachttijden),maar de turbulentie op de laatste 2 landingen........oeiii!!!
Tuurlijk vliegen wij weer wanneer het thuis stormt.

Maar alsof dat vliegen niet erg genoeg is... staan we te wachten bij de bagageband en daar was de eerste tas........nou dat was snel..nog 1 en hup naar de trein.
Maar ja, na 10 minuten nog geen tas....na 20minuten geen tas.....op het scherm staat "alle bagage uit frankfurt is nu uitgeladen"????
Hmm,........NEEEEEEEE!!!Niet net die tas!!!!!!!!!!!!!!!Alle memoriecards van onze fototoestel met 6 GB aan foto's van onze 6 weken rondreizen door Cambodja,Thailand en Bali!!!!!!
Al onze "bedank"souveniers voor vrienden en familie in die tas!!!!!
Echt weer wat voor ons.Ook niet de eerste keer!
Volgens mij doen ze het express...6 jaar geleden stopte ze onze tas in het verkeerde vliegtuig.Uhhh wat was naam??Higson???Wat zullen we dit jaar eens verzinnen???

Na dit te melden kregen we te horen dat er zo'n soort gelijke tas nog op Frankfurt airport stond en dat deze hier naartoe gestuurd word.
Morgen hopelijk meer nieuws en hopelijk goed nieuws.
Zoniet.....Sorry iedereen......Geen kadootjes!Geen foto's!...............Dan maar al onze saaie verhalen....tekenen we er wel plaatjes bij.....


Snik.........

1 opmerking:

Unknown zei

Jezus zeg! 6Gb aan foto's! 8-o Balen zeg! Ik hoop heel erg voor jullie dat de tas vandaag of morgen bezorgd wordt!